fakt firma B&W to coś, także nie znam tych kolumn które podałeś, ale nie napalałbym sie tylko dlatego ze maja znaczek
poza tym widziałem ze wystawiane były jakis czas temu po 300 zł i nikt ich nie kupował,
nie wiem nie chce ich krytykować bo nie słyszałem - chociaż z tej firmy słyszałem kilka pozycji i grały bardzo dobrym dźwiękiem, ale to były monitory z całkiem innej półki..
wzmacniacz tez bym wymienił na coś innego do 300 zł pełno lepszego sprzętu...
np
Dual CV-1460 - te fotki nie wygladaja apetycznie zobacz sobie w mojej kolekcji mam taki wzmacniacz jak to wyglada to na prawde - tylko pewnie trzeba by sie może liczyć z wymianą zaróweki i moze cos przesmarowac,
albo widziałem Luxmana L-5 - super wzmacniacz (gałka nieoryginalna i toszke porysowany ale pewnie dzieki temu i cena bedzie znacznie niższa), no ale nie wiem czy udałoby sie go kupic w tej cenie do 300 zł
tyle tylko że to wzmacniacze za mocne do tych kolumn B&W i trzebaby kupic inne kolumny
a moze cos takiego -
Grundig V2000
chyba widziałem tez do kupienie SONY serii 550 ES jak lubisz ten design na pewno zagra lepiej od Twojego Sony
przy czym ja tylko operuję modelami i pamietaj że nie sprawdzam co sprzedajacy oferują i musisz się liczyć z tym że możesz zawsze trafić na naciagacza - ale to już ryzyko, najlepiej podjechac i posłucac osobiście